Vraag en antwoord

Algemeen

Welke verenigingen en stichtingen zijn aangesloten bij HANCA?

HANCA is een iniatief van verschillende stichtingen en verenigingen uit Gemeente Molenlanden. Op dit moment ontvangen we informatie van Historische Vereniging Binnenwaard, Natuur- en Vogelwacht 'De Alblasserwaard', Historische Vereniging West-Alblasserwaard De Nederlandse Archeologievereniging, Boerderij en Erf, Historische Vereniging Hoogblokland, Hoornaar en Noordeloos, Historische Vereniging Arkel en Rietveld, Geschiedkundige vereniging Giessenburg en Schelluinen en Den Hâneker.

Welk gebied wordt door HANCA gedekt?

Op dit moment kunt u informatie vinden binnen de gemeentegrenzen van Gemeente Molenlanden.

U kunt tijdens het zoeken en navigeren buiten het werkgebied van HANCA terecht komen, dan ziet u helaas geen informatie.

Betrouwbaarheid

Hoe wordt betrouwbaarheid van de informatie gegarandeerd?

Alle informatie op de kaart is meerdere keren gecontroleerd voordat deze wordt opgenomen. We werken samen met verschillende verenigingen en organisaties om de informatie dicht bij de bron te verkrijgen.

Klopt er onverhoopt toch iets niet? Onderaan de informatie over een punt vindt u de knop 'Meld een fout'. Middels dit formulier kunt u de fout melden, graag ontvangen wij ook een korte toelichting. Wij zullen dan uw melding controleren.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel uw vraag dan via ons contactformulier.